CFR Calatori
sigla guvern
Din 15 noiembrie 2022, poti cumpara bilete online in trafic intern, până la ora de plecare din staţie a trenului. Află detalii
Avantajos! Ai 5% REDUCERE la cumpărarea biletelor în trafic intern de pe site, din aplicaţia mobilă şi de la automatele de bilete!

Tarif unic pe secția Oravita – Anina

Tarif unic de călătorie pe secția Oravița – Anina

valabil din 01 iulie 2022

24 lei* pentru o călătorie simplă la clasa a 2-a

Călătoriți în timp pe cea mai veche cale ferată din Sud-Estul Europei – 14 tuneluri, 10 viaducte, tăieturi în munte pe o lungime de 21 de kilometri, deci peste două treimi din întregul traseu!

Oravita-Anina
Oravita-Anina
Oravita-Anina

 

Pe ruta Oravița – Anina și retur circulă o pereche de trenuri iar rezervarea locului este obligatorie!

Regio 9695 pe relația Oravița – Anina, cu plecare din Oravița la ora 11.15 și sosire în Anina 13.15

Regio R 9694 pe relația Anina – Oravița, cu plecare din Anina la ora 14.40 și sosire în Oravița 16.40

Legitimațiile de călătorie se pot procura în limita locurilor disponibile, cu anticipație de 30 de zile, ONLINE, de la orice casă de bilete cu emitere electronică aflate în stațiile și agențiile de voiaj CFR Călători și de la automatele de bilete.

În ziua plecării trenului, biletele se pot procura atât din staţia Oraviţa cât şi de la personalul de tren la același preț ( inclusiv cu rezervarea locurilor) în limita locurilor disponibile.

Pe această rută se emit și legitimații de călătorie prin care se acordă ofertele comerciale SNTFC CFR Călători (Bilet dus-întors, Cartea VSD, Biletul de weekend, Reducerea la procurarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie, etc), cât și facilități la călătoria pe calea ferată în baza unor acte normative (elevi, studenți, pensionari, revoluționari, veterani de război, persoane persecutate din motive politice sau etnice, persoane cu handicap, moți).

Abonamentele lunare sau săptămânale se eliberează în conformitate cu zona tarifară solicitată.

Important!

*Tariful de transport nu are inclus tariful tichetului de rezervare.


Pentru grupurile de persoane care călătoresc împreună în aceleași condiții (același tren, aceeași dată, relație, clasă), se pot face solicitări pentru rezervări de locuri fără achitarea pe loc a tarifelor de transport aferente.

Află care sunt condițiile pentru călătoria grupurilor Citește
Cumpără bilete ONLINE Cumpără
Cumpără bilete online
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support