CFR Calatori
sigla guvern

Tarif unic pe secția Oravita – Anina

Tarif unic de călătorie pe secția Oravița – Anina și retur
Clasa a 2-a – fără rezervare, călătorie simplă 10 lei

Tariful unic de 10 lei (cu TVA inclus) este pentru călătoria simplă, la clasa a 2-a, la care se adaugă tariful de rezervare a locului, care este obligatorie în perioada sezonului estival. Legitimațiile de călătorie se pot procura în limita locurilor disponibile, cu anticipație de 30 de zile de la orice CASA DE BILETE cu emitere electronică, DIN STAȚIILE DE CALE FERATĂ ȘI AGENȚIILE DE VOIAJ CFR Călători, precum și online.  În ziua plecării trenului, biletele se pot procura atât din staţia Oraviţa cât şi de către personalul de tren și vor fi fără rezervarea locului.

Pe această rută se emit și legitimații de călătorie prin care se acordă ofertele comerciale SNTFC CFR Călători (Bilet dus-întors, Minigrup 2-5, Cartea VSD, Biletul de weekend, reducerea la procurarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie, etc), cât și facilități la călătoria pe calea ferată în baza unor acte normative (elevi, studenți, pensionari, revoluționari, veterani de război, persoane persecutate din motive politice sau etnice, persoane cu handicap, moți).
Abonamentele lunare sau săptămânale se eliberează în conformitate cu zona tarifară solicitată.

Atenţie! În perioada 15 iunie – 30 septembrie trenurile de pe această rută au regim de rezervare obligatoriu.

Prețuri* începând de la:
– 7,5 lei/persoană adultă şi 3,75 lei/copil, elev, pentru călătorii individuale, la cumpărare cu anticipație de peste 21 de zile
–  6,5 lei/de persoană pentru grupuri de peste 45 de persoane
* tariful nu cuprinde rezervarea locului în valoare de 3,90 lei/persoană

 
CERERILE DE GRUP* pot fi adresate cu anticipaţie de:
·  60 de zile calendaristice, pentru grupuri mari, peste 30 de persoane,
·  30 de zile calendaristice, pentru călătorii individuale și grupuri de până la 29 persoane.

Condiții specifice de cumpărare, reduceri pentru grupuri  

Pentru a vizualiza orarul trenurilor, accesaţi modulul mersul trenurilor.
Călătoreşte în timp pe cea mai veche cale ferată din Sud-Estul Europei – 14 tuneluri, 10 viaducte, tăieturi în munte pe o lungime de 21 de kilometri, deci peste două treimi din întregul traseu!!
Cumpără bilete online
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support