CFR Calatori
sigla guvern

Reduceri pe anumite trenuri și relații

  • Trenurile Interregio și rutele cu tarifare Regio la clasa a 2-a (bilete și abonamente valabile la tren Regio fără plata diferențelor tarifare) le găsiți aici.
  • Trenurile Interregio la care sunt valabile abonamentele Regio, biletele fiind aferente trenurilor Interregio la clasa a 2-ale găsiți aici.
Important! 
La trenurile Interregio la care se aplică oferta tarifară Regio pentru călătoria la clasa a 2-a (vezi lista sus), rezervarea locului este obligatorie. Valoarea tichetului de rezervare (la clasa a 2-a) este de un 1 leu.
Excepție fac posesorii de abonamente la trenuri Regio care circulă cu aceste trenuri Interregio la clasa a 2-a, neavând obligativitatea rezervării locului.
În cazul în care se doreste loc rezervat, se plăteste tariful de rezervare în valoare de 1 leu.
În cazul în care se dorește călătoria la clasa 1, se achită integral diferentele tarifare și rezervarea locului la tarif de IR clasa 1.
La aceste trenuri, abonamentele gratuite pentru studenţi şi elevi (orfani, cu cerinţe educaţionale speciale, precum şi cei pentru care s-a stabilit o măsură de protecţie specială) vor fi obligatoriu emise pentru tren IR.
Trenurile care îşi vor modifică denumirea din cauza închiderilor de linie sau din considerente de exploatare etc. dar îşi vor menţine circulaţia pe relaţia ofertată, îşi vor menţine şi oferta „pe trenuri şi relaţii”.

Călătorii plăcute vă dorim!

Trenurile la care se acordă reduceri procentuale din tariful tren IR (preț întreg) pe toată ruta sau între localitățile din parcursul acesteia

  valabil din 10 decembrie 2017

TrenuriRelaţia la care staţiile cf plecare şi destinaţie reprezintă staţii cf de pe secţia de circulaţie cuprinsă între:Reducere acordată la bilete întregi și copil clasa IReducere acordată la bilete întregi si copil clasa a II-aObs.
1571, 1573, 1575, 1579numai pentru călătorii urcaţi din București N., având ca destinaţie una din staţiile Galați, Ianca, Făurei.10% reducere din tariful tren IR
1570, 1574, 1576, 1578numai pentru călătorii urcaţi din una din staţiile Galați, Ianca, Făurei, având ca destinaţie stația București Nord10% reducere din tariful tren IR
1731, 1732numai pentru călătorii urcaţi/coborâţi în/din una din staţiile de pe secția Galați – Buzău (inclusiv), având ca destinaţie/plecare una dintre staţiile de pe secţia Sinaia – Brașov (inclusiv)30% reducere din tariful tren IR
1531, 1532, 1533, 1534, 1535, 1536Oradea – Cluj Napoca30% reducere din tariful tren IR30% reducere din tariful tren IR
1540, 1541Brașov – Iași35% reducere din tariful tren IRIn perioada in care se dispune circulatia acestora
362Cluj Napoca – Oradea30% reducere din tariful tren IR
363Oradea – Cluj Napoca30% reducere din tariful tren IR
366Beclean pe Someș – Oradea30% reducere din tariful tren IR
367Oradea – Beclean pe Someș30% reducere din tariful tren IR
Important! La toate trenurile IR la care se aplică aceste reduceri procentuale, rezervarea locului este obligatorie, valoarea tichetului de rezervare fiind de 3,9 lei.
Excepție fac posesorii de abonamente la trenuri R care circulă cu aceste trenuri IR, aceştia neavând obligativitatea rezervării locului.
În cazul în care aceştia doresc loc rezervat plătesc tariful de rezervare în valoare de 3,9 lei.
Cumpără bilete online
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support