Trenurile CFR Călători vă duc în 20 de minute la Divertiland

Postat acum 2 zile ago

22 iunie 2018 În fiecare zi, pasagerii pot ajunge la Divertiland cu trenul din stațiile Bucureşti Nord și București Basarab. 17 trenuri au opriri pe perioada verii în stația Divertiland – unul din cele mai mari parcuri acvatice din ţară. Durata medie a călătoriei este de 20 minute, iar preţul unui bilet este 5 lei, la trenurile Regio, clasa a 2-a. Copiii și elevii au o reducere de 50%, iar biletul întreg, dacă este achiziționat dus-întors, poate fi cumpărat cu o reducere de 10%. Călătorii care urcă în tren din acest punct de oprire își pot procura legitimații de călătorie de la personalul de tren, la tarif de casă, cu condiția solicitării acestora imediat după urcarea în tren, în caz contrar se aplică tariful de…

Citește mai mult

Precizare – Circulația trenului IR 1642

Postat acum O săptămână ago

   București, 16 iunie 2018 În urma unei defecțiuni tehnice la locomotivă, trenul InterRegio 1642 Baia Mare – Constanța, staționează la această oră în stația Baia Mare.Trenul își va relua circulația cu o întârziere de 120 de minute, în condiții de siguranță, cu o locomotivă de ajutor, după realizarea tuturor procedurilor aferente unei astfel de situații (acțiuni de manevră, atașare/detașare, proba frânei, etc). Regretăm incidentul care a avut loc și mulțumim pasagerilor pentru înțelegere.  

Citește mai mult

Percheziții la CFR Călători

Postat acum O săptămână ago

CFR Călători confirmă faptul că în această dimineață, 14 iunie 2018,  sunt derulate percheziții atât la sediul companiei, cât și la Revizia de vagoane București Grivița. Având în vedere că este o acțiune în desfășurare, mai multe informații pe această temă pot fi aflate de la  instituțiile abilitate să efectueze activități specifice.

Citește mai mult