CFR Calatori
sigla guvern

Cartea de călătorie

Cartea de călătorie este  destinată celor care călătoresc frecvent cu trenul în trafic intern și nu doresc să mai aibă grija biletului.

Avantaje:

  • Călătoriți fără limite, 1 an sau 6 luni,  pe orice relaţie, cu tren de orice rang;
  • Pentru societăţile comerciale este nenominală, putând călători orice angajat al societăţii;
  • Pentru călătoria cu trenurile de rang superior (Interregio) nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare *);
Plătind un tarif suplimentar la achiziţia cărţii de călătorie, aceasta poate fi emisă având una din menţiunile “Valabil la Vagon Dormit/Cuşeta” sau “Valabil la Vagon Cuşeta”, caz în care posesorul poate călători la vagon de dormit, respectiv cuşetă fără plata tarifului de rezervare, solicitând la casa de bilete tichet gratuit.
Tarifele valabile pentru Cartea de Călătorie le găsiți aici.

Relaţii pentru comenzi numai pentru Cartea de Călătoriela telefon 0731 990138  sau 021/ 3199528, 3199529, 3199565 / interior 122745.

Pentru alte informaţii vă rugăm să sunaţi la birourile de informaţii din staţiile sau agenţiile de voiaj CFR.

*Dacă se doreşte călătoria cu loc rezervat la trenurile cu regim de rezervare a locurilor se va procura tichetul de rezervare cu achitarea tarifului integral.

Cumpără bilete online
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support